Το σπιτικό φαγητό μας εμπνέει. Η εμπειρία μας καθοδηγεί.


Το μαγείρεμα είναι ταυτόχρονα παιδικό παιχνίδι και χαρά για τους ενήλικες. Και το μαγείρεμα που γίνεται με φροντίδα είναι μια πράξη αγάπης"> ~ Craig Claiborne, Αμερικανός δημοσιογράφος γαστρονομίας

Potpan σημαίνει πάνω απ’ όλα ποιότητα φαγητού που μπορείτε να εμπιστευτείτε - ακριβώς όπως ένα ζεστό σπιτικό γεύμα σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Με ιστορία στην επιχείρηση κατεψυγμένων και φρέσκων μαγειρεμένων φαγητών που ξεκινάει από το 2001, έχουμε την τεχνογνωσία, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα τεχνικά μέσα, αλλά κυρίως το πάθος, να προσφέρουμε εξαιρετικά και οικονομικά προσιτά μαγειρεμένα γεύματα που έχουν τα ίδια πρότυπα ποιότητας και γεύσης με τα καλομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά. Επιπλέον, οι άνθρωποι μας έχουν την τεχνογνωσία για να καλύψουν τις μοναδικές σας ανάγκες εστίασης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και η επιχειρηματική φιλοσοφία μας συνεπάγεται όχι μόνο τη συνεχή αυτοβελτίωση αλλά και την ανάπτυξη σε σχέση με το περιβάλλον και την κοινωνία.

Τι κάνουμε

Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διανέμουμε υψηλής ποιότητας κατεψυγμένα και φρέσκα έτοιμα γεύματα της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και Μεσογειακής διατροφής με τον πιο οικονομικό τρόπο. Διεξάγουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσω του εξειδικευμένου τμήματος εξαγωγών μας. Χρησιμοποιώντας τις μεθόδους για μαγείρεμα και ψύξη (cook & chill) με ή χωρίς συσκευασία με τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP), μαγείρεμα και πάγωμα (cook & freeze) και μαγείρεμα και σερβίρισμα (cook & serve), αποσκοπούμε σε ένα ευρύ φάσμα των αναγκών εστίασης, συμπεριλαμβανομένων αυτών των μονάδων υγείας, των επιχειρήσεων, των ξενοδοχείων, των κρουαζιέρων, των σχολείων και του λιανικού εμπορίου. Παράγουμε επίσης σάλτσες και ημι-έτοιμα συστατικά για αλυσίδες εστιατορίων.  


Η κουζίνα μας

Τα γεύματά μας σχετίζονται με τη Μεσογειακή Διατροφή, η οποία είναι καλά εδραιωμένη στην κουλτούρα και την παράδοση του Ελληνικού φαγητού και επαινείται παγκοσμίως για τα οφέλη της στην υγεία. Μαγειρεύουμε τα έτοιμα γεύματά μας με φυσικά, αγνά συστατικά που εξισορροπούν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ένα υγιές σώμα, τηρώντας όλους τους τελευταίους ελέγχους ποιότητας και υγιεινής. Παρθένο ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ψάρια, πουλερικά και γαλακτοκομικά προϊόντα αποτελούν την καρδιά της μαγειρικής μας.


Οι εγκαταστάσεις μας

Βρισκόμαστε στην Αυλίδα στην περιοχή της Βοιωτίας, σε απόσταση μόλις 60 λεπτών με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, μια τοποθεσία στρατηγικά επιλεγμένη για την εγγύτητά της σε εύφορες περιοχές, δίπλα σε κτηνοτρόφους και παραγωγούς γεωργικών προϊόντων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας 3.160 τ.μ. είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων και είναι πιστοποιημένες με ISO: 22000 και Βαθμό Α του IFS.


Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι μας σε κάθε τομέα της επιχείρησής μας είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι, έχοντας όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις για την παροχή άψογων υπηρεσιών εστίασης για εσάς. Στην Potpan κρατάμε το προσωπικό μας ενήμερο με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα μας και συνεχώς ενθαρρύνουμε και επενδύουμε στα ταλέντα των ανθρώπων μας, προσφέροντας ευκαιρίες για εκπαίδευση σε θέματα υγιεινής και ποιοτικού ελέγχου, καθώς και σε θέματα ασφάλειας τροφίμων. Αυτό αποτελεί το κλειδί για τις μακροπρόθεσμες, αποτελεσματικές σχέσεις μας με όλους τους πελάτες μας.


Η φιλοσοφία μας

  • Εστιάζουμε στο να είμαστε μία από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα της παραγωγής και διανομής προπαρασκευασμένων γευμάτων.
  • Προσπαθούμε να βρίσκουμε τις καλύτερες ποιοτικές πρώτες ύλες στις πλέον οικονομικά αποδοτικές τιμές, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας σταθερά άριστη γεύση και την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
  • Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα βέλτιστο περιβάλλον υποδειγματικής εταιρικής κουλτούρας, ενθαρρύνοντας το σεβασμό τόσο μεταξύ των συνεργατών όσο και προς τους προμηθευτές, τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους πελάτες μας.
  • Η επένδυση στο δυναμικό και στις δεξιότητες των ανθρώπων μας είναι μία από τις βασικές αξίες μας, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επιτυχία της επιχείρησής μας εξαρτάται από το ταλέντο των ανθρώπων μας.
  • Ο απώτερος στόχος μας παραμένει μια υγιής, επικερδής επιχείρηση, ώστε να αμείβουμε σωστά το προσωπικό μας, να πραγματοποιούμε επωφελείς επενδύσεις και να ικανοποιούμε τους μετόχους μας.
  • Η απόλυτη δέσμευσή μας είναι προς το περιβάλλον και την κοινωνία. Προσπαθούμε να επιτύχουμε αειφόρο ανάπτυξη σε όλες τις δραστηριότητές μας και να προσφέρουμε στην κοινωνία μέσω των πολυάριθμων προγραμμάτων μας εταιρικής ευθύνης

Οι πελάτες μας

Γνωρίστε μερικούς από τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν για τις ανάγκες εστίασής τους.