Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε  την ιστοσελίδα www.potpan.gr

Εδώ μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χρήση της.

Μέσω της πρόσβασης και χρήσης αυτής της τοποθεσίας, αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης. Εάν δεν αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης, παρακαλούμε να αποχωρήσετε από την παρούσα τοποθεσία.

Χρήστες ηλικίας κάτω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα www.potpan.gr απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την POTPAN. Εάν είστε ηλικίας κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να λάβετε την άδεια του γονέα σας ή του κηδεμόνα σας προτού περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Χρήση της ιστοσελίδας

Η ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ σάς χορηγεί την άδεια χρήσης της παρούσας τοποθεσίας με τον ακόλουθο τρόπο:

Επιτρέπεται η λήψη Περιεχομένου, αλλά μόνο με σκοπό την προσωπική πληροφόρηση, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προβείτε σε απομάκρυνση, αλλαγή ή συγκάλυψη του περιεχομένου.

Καθεστώς ιδιοκτησίας περιεχομένου

α) Προστασία

Η παρούσα τοποθεσία και όλα τα περιεχόμενά της στα οποία περιλαμβάνονται ενδεικτικά, το κείμενο, το σχέδιο, τα λογότυπα, τα γραφικά, τα εικονίδια και οι εικόνες είναι ιδιοκτησία της ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ  προστατεύονται από την ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία βάσει του Ν.2121/1993 σχετικά με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

β) Απαγορεύσεις

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε Περιεχομένου, εκτός αυτού που προβλέπεται από τους παρόντες όρους χρήσης, χωρίς έγγραφη άδεια της ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ

Απόρρητο

Όλες οι προσωπικές πληροφορίες (για παράδειγμα, το όνομά σας, η διεύθυνση, το τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) που αποστέλλετε στην τοποθεσία μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της φόρμας επικοινωνίας ή με άλλο τρόπο θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία ΠΟΤ ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ σύμφωνα με τη Πολιτική Απορρήτου της παρούσας τοποθεσίας.

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους Όρους Χρήσης, οπότε προτείνουμε να  τους μελετήσετε  περιοδικά για να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή ερωτήματα σχετικά με τους Όρους Χρήσης επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία:

Στοιχεία Επικοινωνίας της Εταιρείας

ΠΟΤ & ΠΑΝ ΦΟΥΝΤΣΕΡΒΙΣ ΑΕ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

70 XΛΜ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ Τ.Κ. 32011

ΘΕΣΗ ΒΡΥΣΗ ΡΑΠΤΗ –  ΑΥΛΙΔΑ

ΤΗΛ.22620-71901

FAX:22620-71903

e-mail:info@potpan.gr